Hoppa till innehåll

Varför Gerdehov?

Gerdehov revision är det lokala valet för dig och ditt företag. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig med revision, rådgivning, redovisning, löner, bokslut, årsredovisning samt skatterådgivning.

Vi arbetar med trygghet, kvalitet och engagemang. För oss innebär det att vi alltid gör det där lilla extra och att våra kunder alltid ska känna att de är välkomna att kontakta oss. Gerdehov eftersträvar ett gott arbetsklimat vilket har bidragit till en god kontinuitet på våra uppdrag. Hos oss har du din egna kontaktperson och du samarbetar alltid med samma personer. Kompetensen hos Gerdehov är alltid bred, kvalificerad och uppdaterad.

Vi arbetar främst med små till medelstora ägarledda företag. Bland uppdragen finns också stiftelser och ideella organisationer, men även större företag. Genom åren har vi fått stor erfarenhet från olika branscher, företagsformer och av företag i olika storlek. Det har gett oss ett stort kontaktnät, som vi idag har till vår hjälp i vårt arbete. Vi samarbetar till exempel med ledande specialister inom bland annat skatte- och bolagsrätt.

Hör av dig till oss för mer information

Telefon: 070-612 01 18

Epost: Kent.olsson@gerdehov.se